Adventurespejd Night

Spejdernes Lejr 2017 arrangerer Solaris Adventurespejd Night, der bliver Danmarks hidtil største Adventurespejdarrangement. Eventet laves i et samarbejde mellem løb fra Adventurespejdligaen, spejdercentre og andre adventure-begejstrede

4000 deltagere vil i en periode på 10 timer fredag nat blive udfordret på fysik, samarbejde, frustrationsrobusthed og psyke. Deltagerne knokler rundt i patruljer med 4-8 medlemmer, og skal konkurrere med alle de andre deltagende patruljer, når de bliver udfordret både i luften, på jorden og i de mere våde elementer.

Adventurespejd er en del af Det Danske Spejderkorps’ program, men bygger på grundelementer, der anvendes på forskellig vis i alle de fem spejderkorps.
Grundtanken i adventurespejd er, at deltagerne skal opleve, hvordan patruljesystemet kan fungere og give den enkelte spejder erfaring med, hvordan en fælles indsats gør den enkelte stærkere og mere handlekraftig, end han ville være alene.

Derfor er alle udfordringer på Adventurespejd Night designet, så det kræver hele patruljen at løse dem, og udfordringerne kræver en meget mangfoldig række kompetencer, hvilket giver deltagerne mulighed for at erfare styrken ved hinandens forskelligheder.

Adventurespejd Night bliver vilde oplevelser, der fortælles mandag morgen, men som lærer deltagerne noget for livet.