Teamet bag Solaris består af ca. 80 motiverede og ambitiøse frivillige, hvis kompetencer spænder vidt fra håndværkere, pædagoger, læger, sygeplejesker, ledere i Forsvaret og ingeniører af mange forskellige slags. Den mangfoldighed gør det muligt for os at løse en bred vifte af opgaver, og siden 2002 har vi foruden vores eget årlige løb f.eks. skabt:

  • Mobilspejd – Sociale teambuildingarrangementer for flere større grupper og virksomheder
  • Aktiviteter for mindre grupper – Festivalledelsen på Langelandsfestivalen, afslutningstur for hjemvendte soldater fra ISAF
  • Adventureaktiviteteter – Vilde spejderløb og adventureraces
  • Solaris som pionerer – Større byggeprojekter til store arrangementer – Spirren på COP 15, Varetegn og store tårne på Spejdernes Verdensjamboree i Sverige 2011

Mobilspejd – Sociale aktiviteter i det fri, målrettet jeres virksomhed

Med Mobilspejd sætter vi fokus på de stærke relationer i din virksomhed, når vi laver en teamkonkurrence, hvor dine medarbejdere i mindre teams dyster mod hinanden på et nytænkende spejderløb, hvor de selv navigerer rundt mellem varierende udfordringer ved hjælp af deres mobiltelefoner.

Generelt skræddersyr vi mobilspejdevents, der passer til jeres virksomhed idet løbets poster i princippet kan opsættes både i by, grønne arealer eller sågar inde i jeres kontorer. Vores instruktører leverer underholdende aktiviteter i form af f.eks. klatring, kæmpe kuglerammer eller ølsmagning og foruden disse ”levende poster” er det muligt at tilføje en række ”døde poster”, hvor der stilles walk’n talk refleksionsopgaver ift. virksomhedens strategi, teamets samarbejdsrelationer eller noget helt tredje, som I mener er relevant.

Kan afvikles for alt mellem 50 og 800 personer ad gangen

Aktiviteter for mindre grupper – Friluftsliv og feedback for ledere & teams

Spejderne har i mere end 100 år arbejdet ud fra en filosofi om, at mennesker i mindre grupper gennem udfordringer og refleksioner kan blive til solidt samarbejdende teams!
Med udgangspunkt i forskellige teamudfordringer i det fri arbejder vores instruktører med at udfordre, observere og stille refleksionsopgaver, der er målrettet den enkelte såvel som teamet. God ledelse og godt teamwork handler om at have forståelse for, hvad der driver os selv og de individer, vi er i team med, og forudsætningen for at skabe denne forståelse er bl.a. relationel nysgerrighed!

Skæve udfordringer og gode refleksioner er vejen til stærke relationer – Vi giver gerne en kompetent hånd med at facilitere det!

Adventureaktiviteter – Fart over feltet og udfordringer på kanten af det trygge

Solaris opstod i 2002 som enhed, idet en flok passionerede spejdere ønskede at lave et udfordrende adventureløb for yngre spejdere. Siden har vi en gang årligt lavet Solarisløbet, hvor vi i dag udfordrer 300 spejdere ad gangen. Vores begejstring for udfordrende adventureraceaktiviteter er ikke blevet mindre siden.
Adventureraces har også gennem tiden fået en hjælpende hånd af vores team, der blandt andet har leveret Danmarks længste svævebane til eXtreme marathon i Silkeborg og adventureposter på Brejning Efterskoles Adventurerace.

Vi elsker mudder, høj puls og udfordringer, som flytter mennesker både fysisk og mentalt, så har I brug en hånd eller et perspektiv på jeres adventureaktivitet, kan det være Solaris Event I skal pejle efter.

Solaris Event – The sky is the limit

Vi er generelt altid friske på en udfordring. Derfor laver vi også events, som ikke nødvendigvis passer ned i en kasse, men hvor vi derimod samarbejder med jer om at skabe oplevelser, der passer til jeres arrangement.

Da det er frivillige kræfter med udviklingstrang, der driver Solaris, er det ikke usandsynligt at netop jeres udfordring kan være med til at udvikle os!

Solaris som pionerer – Håndværkere og ingeniører er vilde med nye udfordringer

Vi er passionerede omkring at sætte unikke præg på store begivenheder i form af f.eks. nytænkende og kreative bygningsværker. Til klimatopmødet i København, COP15, genopførte vi ”Spiren” og på spejdernes verdenslejr, World Scout Jamboree, i 2011 byggede vi lejrens varetegn og bygningsværker, der illustrerede de fire årstider, som lejrens underafdelinger var inddelt i.
Gennem tiden har vi desuden hjulpet Brejning Efterskole med istandsættelse og bygning af klatrevæg.

Vores ingeniører og håndværkere er friske på byggeudfordringer, der kan give store events unikke præg!

Event

Generelt om event

Afholdte event

Læs om hvem vi tidligere har lavet event med!
l

Booking

Ring til os og hør om mulighederne for dig!